Oldalak

2011. november 2., szerda

Adrien karkötője ELKELT

"Szeretnék én is segíteni, de nem tudom, hogy mit kell tennem. Szeretnék egy karkötőt felajánlani. Csatolok egy fotó is róla. Légy oly kedves írd meg nekem, hogy hova küldjem a karkötőt.
Ha mindenképp kell árat szabni, akkor legyen 2000 Ft, de azt gondolom, hogy aki licitál az elsősorban (remélem) a segítségért teszi. Szóval arra gondoltam hogy olyan becsületkassza féle legyen, hogy annyit kínáljon érte az első licitáló amennyivel segíteni szeretne, amennyivel segíteni tud. Azután ha lesz többedik licitáló is, annak csak örülünk, hiszen több jut a kislánynak, a családnak. Amit tudni kell a karkötőről: raw technikával készült cseh kásagyöngyből, és 19 cm a belső kerülete.
Üdv: www.ciciri.blogspot.com 

Szabó Adrien"

Mi köszönjük Adrien!
Tényleg! Hová küldje Adrien a karkötőt?

6 megjegyzés:

Ajne írta...

Én adnék érte 3000ft-ot!!!!!
Ha még aktuális!!!!

Kriszty írta...

Hogy a viharba ne lenne aktuális :))) Azonnal szeretnéd, vagy várjunk más licitre?

Ajne írta...

Nem viszem, kérem a számlaszámot!!!

Kriszty írta...

A számlaszám fent a "kapcsolat" menüpont alatt van. Megjegyzésbe írd be légyszi, hogy "Adrien karkötője"

Ciciri írta...

Ajne drága annyira örülök :-))))) Holnap elsőbbségivel postázom! pusszantás ciciri Adrien

Kriszty írta...

Ciciri írta :
"Szia Kriszti!
Dejódejódejó jaj de örülök!!!! :-))))) Az elmúlt két napban nem néztem, mert kemoterápián voltam, de előtte minden nap megnéztem, és már kezdtem elkettyenni, hogy senkinek nem kell. De most végre elkelt, de jó :-) Holnap feladom Ajnénak a karkötőt elsőbbségivel, szóval hétfőn biztosan odaér majd a csomag. Ó de boldog vagyok hogy segíthettem!
Remélem Viktória napról napra jobban lesz a kezelésektől is, na meg a felé irányuló rengeteg szeretettől is. Drukkolok neki nagyon!"