Oldalak

2012. január 19., csütörtök

Andi levele a pici mostani állapotáról.

Páran kértétek, hogy írjuk meg mi a helyzet mostanában Vikivel. Én megkértem Andit, hogy néhány mondatban foglalja össze nekünk.
 
"Nagyon köszönjük a sok felajánlást és a vásárlást és persze Krisztinek, aki ennyi energiát és időt fektet abba, hogy tudjon segíteni Viktóriának és hogy mások is segíthessenek. És mivel mondta Kriszti, hogy többen érdeklődtetek Viki és vizsgálatai iránt, így megosztanám veletek, hogy végre megszületett az MRI eredménye!
Hát igazából nem tudjuk, hogy sírjunk-e vagy nevessünk. Felhívott az orvos, aki igazából örült az eredménynek (ha belegondolok, azért lehetne rosszabb is), mivel ő már azt is mondta, hogy gondol genetikai eredetre is. Szóval igazából ez az eredmény azt mutatja, hogy valóban van egy kis agykamra tágulatunk az oxigénhiánytól és ettől az epilepszia. Az orvosok azt mondták, hogy az MRI alapján a terhesség utolsó harmadában volt valamilyen fertőzésem és ez az okozója mindennek. Hát ez igazából nagyon dühítő, hogy egy ilyen "csip-csup" dolog ekkora problémát tud okozni. És a legdühítőbb, hogy annyira vigyáztam ezekre a dolgokra és hogy semmilyen tünetre nem emlékszem, hogy lett volna.
De a jó ebben, hogy már az orvosunk sem gondolja, hogy genetikai lenne és hát ez nagyon nagy félelmünk volt amióta szóba került. Igaz ez azért csak akkor lesz igazán biztos, ha ennek is megküldik az eredményét, hát biztosan remegő kézzel fogjuk kibontani, azért ezt a levelet.
Szóval a lényeg az, hogy az agykamra tágulattól eltekintve negatív az MRI eredménye és hát igazából azt is mondta, hogy ilyen felvétellel látott teljesen egészséges gyermeket, úgyhogy REMÉNYKEDÜNK!
Az elsődleges célunk még mindig az lenne, hogy végre beállítsuk ezt az alattomos betegséget úgy, hogy az EEG is jó legyen és végre megtudhatnánk, hogy mire képes valójában a mi kis csöpp lányunk."

Nincsenek megjegyzések: